4 tot en met 7 gangen, voorafgaand een aperitiefhapje en een amuse.
1 Rib-eye | biet | beukenzwam | boekweit | braam
2 Zalm | licht gepekeld en gerookt | wortel | zalmeitjes | saffraan | zeewier
3 Okonomiyaki | Japans flensje | kool | tempura | geschaafde tonijn | buikspek | mayonaise
4 Wilde zeebaars | brandade van gerookte paling | kerrie masala | spruitjes
5 Boerderijkip | kimchi beurre blanc met rode curry | knolselderij | linzen couscous
6. Kaas | kies 4 kazen van kaasmeester Erick Murre | pecannoten | kweepeer | bananenbrood
7 Duindoorn & chocolade | duindoorn en yoghurt | chocolade mousse | karamel tuille | banaan
4 Gangen 1,3,4,7. 52,-
5 Gangen 1,2,3,4,7 61,-
6 Gangen 1,2,3,4,5,7 70,-
7 Gangen 1,2,3,4,5,6,7 76,-
Bijpassend wijnarrangement.
Wijn arrangement 4 glazen 30,-
Wijn arrangement 5 glazen 37,50
Wijn arrangement 6 glazen 45,-
Wijn arrangement 7 glazen 52,50
In het kader van de wereldwijde voedselverspilling serveren wij op vrijdag & zaterdag uitsluitend 4, 5, 6 of 7 gangen, dit is tevens van toepassing op onze a la carte kaart.
Mits vooraf bij de reservering aangegeven kan het menu aangepast worden naar wens, meest voorkomende voedsel allergieën en intoleranties en ook een vegetarisch menu is bij ons geen probleem (veganistisch is voor ons helaas te ingrijpend, dit vanwege de zuivelproducten en eieren die wij vanaf de basis in onze gerechten gebruiken)
Geef dit duidelijk aan tijdens het reserveren om teleurstelling te voorkomen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem.