[newsletter_signup]Inschrijven voor de nieuwsbrief[newsletter_signup_form id=1][/newsletter_signup] [newsletter_confirm]Bedankt voor je interesse[/newsletter_confirm] [newsletter_unsubscribe]Weet je zeker dat je je wilt uitschrijven?[/newsletter_unsubscribe]

 • star rating  Fantastische ervaring - Zeer fijn en lekker eten. Originele afwisselende gerechten. Prachtig vegetarisch menu en uitstekende bediening.

  avatar thumb Charline S
  15 september 2023

  star rating  Geweldig, Het Packhuys in Middelburg.  - Het is een erg vriendelijke ontvangst, personeel is er vriendelijk en behulpzaam.
  Het eten is buitengewoon overheerlijk.
  De moeite waard om daar lekker te eten.

  avatar thumb Nico P
  29 augustus 2023

  star rating  Een top avond met heerlijk eten! - Super restaurant, heerlijk eten, aardige bediening, we hebben een hele fijne avond gehad!

  Een echte aanrader om naar toe te gaan wanneer je uit eten wil in Middelburg.

  avatar thumb AnnelisaFierloos
  26 augustus 2023

  star rating  Super! - Echt een aanrader! Samen met mijn vriendin a la carte gegeten en alles was top!

  Het gerecht met thom ka khai krijgt echt en 10! Als je keer wat... read more

  avatar thumb Michiel W
  24 augustus 2023
 • star rating  Een van de beste restaurants van Middelburg - Een toprestaurant. Prachtige gerechten. Gemoedelijke sfeer. Buiten eten aan het water met ondergaande zon verhoogt de feestvreugde.

  avatar thumb janJ9944VL
  18 augustus 2023

  star rating  Geweldig! Aanrader - Heel gezellig terras aan het water, lekker en verfijnd eten. Goede bediening. Een aanrader voor een gezellige avond tafelen in Middelburg.

  avatar thumb Dreamer57743267198
  10 augustus 2023

  star rating  Subliem - Fantastische verfijnde gerechten. Pareltjes zowel qua presentatie als smaak. Unieke combinaties. Michelin * kwaliteit.

  avatar thumb 856Marc
  10 augustus 2023

  star rating  Prima in balans - Mooie gerechten en prima wijn-spijscombinatoes. Het geheel is in balans. Attente bediening en een gemoedelijke sfeer. Een aanrader!!

  avatar thumb Marcel R
  5 augustus 2023