4 tot en met 7 gangen menu, voorafgaand een aperitiefhapje en een amuse.
1 Zalm | op turf gerookt | beurre blanc | duindoorn | yoghurt en gedroogde tomaat
2. Bloemkool | geroosterde bloemkool met miso en sesam | rode curry | pinda
3 Rendang | kippendij | limoenblad | pasta | tom kha kai | beukenzwam
4 Heek | carbonara | daslook | ratatouille | pangrattato
5 Boerderij eend | borstfilet | sesam | wortel | bataat
6 Kaas kies 3 kazen van Erick Murre | pecannoten | kweepeer | bananenbrood
7 Banaan | kerrie | yoghurt | popcorn | mais
4 Gangen (1,2,4,7) 55,-
5 Gangen (1,2,3,4,7) 63,-
6 Gangen (1,2,3,4,5,7) 72,-
7 Gangen (1,2,3,4,5,6,7) 79,-
Wijn arrangement:
4 glazen 32,-
5 glazen 40,-
6 glazen 48,-
7 glazen 56,-
In het kader van de wereldwijde voedselverspilling serveren wij op vrijdag, zaterdag en zondag uitsluitend 4, 5, 6 of 7 gangen, dit is tevens van toepassing op onze a la carte kaart.
Mits vooraf bij de reservering aangegeven kan het menu aangepast worden naar wens, meest voorkomende voedsel allergieën en intoleranties en ook een vegetarisch menu is bij ons geen probleem (veganistisch is voor ons helaas te ingrijpend, dit vanwege de zuivelproducten en eieren die wij vanaf de basis in onze gerechten gebruiken)
Geef dit duidelijk aan tijdens het reserveren om teleurstelling te voorkomen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem.