4 tot en met 7 gangen
1 Beef tataki | sjalotten bouillon | gepofte sjalot | bieslook | meiknol | baharat
2 Bloemkool | zwarte knoflook | gerookte amandel | pittige cornichon | beurre noisette | citroencrème
3 Coquille | knolselderij | vadouvan | hazelnoot | gerookt spekcrème
4. Scholfilet | Hollandaise | goulash | prei | aardappel en citroen (suppl. Baeri kaviaar, 10 gram 30,-)
5 Kalfsshort rib van Hoeve Rapenburg | paprika | bataat | rode ui | chorizo | wortel
6 Kaas | kies 3 van onze 10 gerijpte kazen van Erik Murre | kweepeer | bananenbrood met pecannoten
7 Bergamot & bloedsinaasappel | tonkaboon | limoncello | witte chocolade | bastognekoek
4 Gangen 1,2,4,7. 52,-
5 Gangen 1,2,3,4,7 61,-
6 Gangen 1,2,3,4,5,7 70,-
7 Gangen 1,2,3,4,5,6,7 76,-
Wijn arrangement 4 glazen 29,-
Wijn arrangement 5 glazen 36 ,-
Wijn arrangement 6 glazen 43,-
Wijn arrangement 7 glazen 50 ,-
In het kader van de wereldwijde voedselverspilling serveren wij op vrijdag & zaterdag uitsluitend 4, 5, 6 of 7 gangen, dit is tevens van toepassing op onze a la carte kaart.
Mits vooraf bij de reservering aangegeven kan het menu aangepast worden naar wens, meest voorkomende voedsel allergieën en intoleranties en ook een vegetarisch menu is bij ons geen probleem (veganistisch is voor ons helaas te ingrijpend, dit vanwege de zuivelproducten en eieren die wij vanaf de basis in onze gerechten gebruiken)
Geef dit duidelijk aan tijdens het reserveren om teleurstelling te voorkomen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem.