4 tot en met 7 gangen, voorafgaand een aperitiefhapje en een amuse.
1 Zeeuwse Hamachi | sashimi en tartaar | knolselderij – sereh bouillon | daslook | krokant zeewier
2 lamsnek | gekonfijt | doperwt | gepofte rijst | limoen
3 Romanesco | koffie | pandan | waterkers | groene curry
4 Zeebaars | aardappel met citroen | kerrie masala | spruitjes
5 Klooster varken bbq buikspek | bataat | asperge | jalepeño | chorizo
6 Kaas Kies 3 kazen van Erick Murre | pecannoten | kweepeer | bananenbrood
7 Kurkuma & kokos | kurkuma mousse | mango | gember | rode curry | pinda
4 Gangen (1,2,4,7) 54,-
5 Gangen (1,2,3,4,7) 62,-
6 Gangen (1,2,3,4,5,7) 71,-
7 Gangen (1,2,3,4,5,6,7) 78,-
Wijn arrangement:
4 glazen 30,-
5 glazen 37,50
6 glazen 45,-
7 glazen 52,50
In het kader van de wereldwijde voedselverspilling serveren wij op vrijdag & zaterdag uitsluitend 4, 5, 6 of 7 gangen, dit is tevens van toepassing op onze a la carte kaart.
Mits vooraf bij de reservering aangegeven kan het menu aangepast worden naar wens, meest voorkomende voedsel allergieën en intoleranties en ook een vegetarisch menu is bij ons geen probleem (veganistisch is voor ons helaas te ingrijpend, dit vanwege de zuivelproducten en eieren die wij vanaf de basis in onze gerechten gebruiken)
Geef dit duidelijk aan tijdens het reserveren om teleurstelling te voorkomen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem.